...

R.H.T.M.

- Politica de condifentialitate -

Termeni si conditii de utilizare

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.rhtm.ro

Site-ul www.rhtm.ro este detinut si administrat in Romania de societatea cu capital privat S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L. titulara a brandului denumit R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management), site prin care promoveaza, prezinta si ofera servicii pentru unitati de cazare, avand destinatia turistica „ROMANIA”.

Contract intre utilizator si S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L. denumita in continuare „R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management)”. Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.rhtm.ro

Site

Site-ul va este oferit de S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L. cu sediul social in Sat Stalpeni, Comuna Stalpeni, Strada Viorelelor, Nr. 405, Judet Arges. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel.

Serviciile R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management)

Strategii turism România – Vizează profesioniștii și companiile interesate de dezvoltarea strategiilor de afaceri în turism.

Optimizare afaceri ospitalitate – Pentru cei care caută să îmbunătățească performanța și eficiența afacerilor din sectorul ospitalității.

Training ospitalitate România – Oferă informații despre cursurile și programele de formare profesională în industria ospitalității.

Digitalizare turism România – Accent pe adoptarea soluțiilor digitale pentru inovarea și modernizarea afacerilor din turism.

Management evenimente România – Focalizează pe organizarea și gestionarea evenimentelor în cadrul industriei ospitalității și turismului.

Dezvoltare durabilă turism – Interes pentru practicile de turism care promovează sustenabilitatea și protecția mediului.

Marketing turistic România – Strategii de promovare și marketing specifice pentru atragerea de turiști și creșterea vizibilității pe piață.

Inovație în ospitalitate – Oportunități de inovare și implementare a noilor tehnologii în sectorul ospitalității.

Analiză piață turism România – Pentru companii interesate de studii de piață și analize ale tendințelor din turism.

Management proprietăți turistice – Vizează optimizarea gestionării și operării proprietăților turistice, cum ar fi hotelurile, pensiunile și alte facilități de cazare.

R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) actioneaza ca si Consultant
R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) acționează ca si consultant pentru terti furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, altii (Furnizori de Servicii in domeniul Ospitalitătii si al Turismului).
R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile oferite de Furnizorii de Servicii de specialitate cum ar fi sistemele de gestiune hotelieră (PMS) si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Informatiile publicate pe Site

R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) ofera prin intermediul site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe site sunt de actualitate.
R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) nu garanteaza ca informatia de pe site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice solicitare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) si va intra in vigoare acest contract în urma semnării de către ambele părți. Toate serviciile publicate pe site sunt disponibile și vor avea Termenii si conditii ce se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site în funcție de pachetul personalizat nevoilor dumneavaostra.

Termenii pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale serviciilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele servicii pot colecta diferite taxe după caz.

La momentul navigarii dvs. in site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) pentru detalii complete.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse și acceptate.

Anulari / Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului solicitat, este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management)  despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii și va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management.

Anularea Serviciilor:

Clientul poate anula serviciile cu o notificare scrisă cu cel puțin 48 de ore înainte de data programată.

În cazul anulării după mai mult de 48 de ore, se va percepe o taxă de anulare de 15% din valoarea totală a serviciilor.

Returnarea Avansului:

În cazul anulării în termen, avansul va fi returnat în proporție de 100%.

Avansul plătit nu este rambursabil în cazul anulării serviciilor în afara termenului stabilit.

Excepții:

În cazul forței majore, avansul poate fi returnat integral.,

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse, la momentul solicitarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului solicitate, iar plata va fi efectuata in contul R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management).

R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) nu-si asuma nici o obligatie de a firniza serviciile solicitate in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situație, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor comandate.

Plata se poate efectua cu principalele cărți de credit recunoscute si prezentate detaliat pe site.
R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul încasării prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca serviciile oferite dvs. sunt platite cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.

In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management).

Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Condițiile de plată:

1. Avansul:
– Solicitarea unui avans la momentul încheierii contractului de servicii.
– Avans 30% din valoarea totală.

2. Plata integrală:
– Data limită până la care clientul trebuie să achite integral valoarea serviciilor este stabilită de comun acord în funcție de serviciile solicitate.
– Avansul va fi inclus în suma totală.

3. Modalități de plată:
– transfer bancar, card de credit etc.

Utilizarea Site-ului

R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management)  nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs .
– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
– neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

– prin bifarea opțiunii „sunt de acord” îmi exprim acordul cu privire la serviciile solicitate și la managerierea conturilor de pe platformelor online de specialitate.

Newsletter

Puteti subscrie la newsletter-ul Romanian Adventures by R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management), care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Interzicerea accesului pe Site

R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management)

R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management). Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora

R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) sau furnizorii sai.

Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

Modificari asupra Site-ului

R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management). Materialul continut pe Site este proprietatea R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

Numele R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management)  precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management)  sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari

Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.
Daca considerati ca fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact disponibil in Pagina de Contact, mentionand pagina si continutul care contravin legii. R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.

Cookie-urile

Cookie-ul reprezinta un fisier de tip „.txt”, oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este importanta sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, nu veti putea face rezervari in site-ul R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management). Pe langa cookie-urile setate de R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management), site-ul nostru foloseste serviciile AddThis pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri si serviciile Facebook si Google pentru media sharing si statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la intelegerea si folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca aceasta terta parte sa downloadeze cookie-uri in computerul dumneavoastra, care sa-i permita sa stranga date statistice referitoare la contentul personalizat si pentru monitorizarea campaniilor desfasurate de acestia.
R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management)  nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte.

Newslettere

Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.
Probleme sau intrebari
Orice probleme legate de siturile noastre vor fi luate in serios ii vom incerca sa le rezolvam. Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de securitate a datelor, sau daca aveti probleme sau reclamatii, va rugam sa ne contactati.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra specificata in pagina de Contact sau puteti trimite cererea prin intermediul mesageriei electronice la adresa info@romanian-adventures.ro
Modificari ale acestei politici de confidentialitate
Daca modificam aceasta politica de confidentialitate in moduri care va afecteaza datele personale de identificare pe care le-am colectat pe site-ul nostru, vom publica acele modificari in acest spatiu si va vom sfatui in legatura cu optiunile pe care le aveti ca rezultat al acelor modificari. Data ultimei publicari este afisata in partea de sus a acestei pagini.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta


Acești Termeni și Condiții reprezintă contractul intre Utilizator și R.H.T.M. (Romanian Hospitality & Tourism Management) și este guvernat de legile din Romania.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.