...

R.H.T.M.

- Politica de condifentialitate -

Confidentialitate

Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L. sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L..

Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate arata cum S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L. colecteaza si utilizeaza datele personale pe care le furnizati pe website-ul nostru www.rhtm.ro. De asemenea, descrie optiunile pe care le aveti la dispozitie in ceea ce priveste folosirea de catre S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L. a datelor dumneavoastra personale si pasii pe care ii puteti urma pentru a accesa aceste informatii si pentru a solicita ca noi sa le corectam sau sa le stergem. Daca aveti intrebari in legatura cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa ni le adresati prin email sau in scris la adresele mentionate in pagina Contact.
Datele personale colectate sunt utilizate de S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L.  exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor sale contractuale fata de turisti, pentru emiterea facturilor, voucherelor, a notificarilor catre unitatile hoteliere, alti tour-operatori, ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achizitionate de clienti impun acest lucru. S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L.  nu divulga altor terte persoane datele personale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus.
Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Velamr Dreams  va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.
Conform Legii nr. 677/2001, dvs. beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Dezvaluirea informatiilor personale

Vom dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti asa cum este descris mai sus in aceasta politica de confidentialitate. De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale in cazul in care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinsi ca este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritatile sau a proteja drepturile juridice ale S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L.

Securitate

S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L. se preocupa sa ofere o protectie ridicata a datelor personale salvate pe sistemele propri. Va rugam sa fiti constienti totusi ca nici o informatie transmisa via Internet nu este in totalitate sigura. Ar trebui, deci, sa aveti grija atunci cand inregistrati date personale online. Noi luam masuri rezonabile pentru a va asigura securitatea informatiilor din momentul in care le primim. Pagina web www.rhtm.ro, la fel ca majoritatea site-urilor web de acest gen, nu utilizeaza criptarea prin protocolul SSL (https) pentru navigarea obisnuita. S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L. utilizeaza protocolul de criptare SSL pentru pagina de confirmare a platii cu cardul, inainte ca aceasta confirmare sa fie trimisa spre procesare catre Romcard. S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L. nu primeste si stocheaza date legate de cardurile clientilor, acestea fiind trimise exclusiv catre Romcard prin sistemul 3D Secure.
Link-uri catre alte web site-uri
Site-ul nostru poate include link-uri catre alte web site-uri a caror politica de confidentialitate difera de cea a S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L.. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei lor de confidentialitate. Declaratia de confidentialitate a S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L. nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va incurajam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a oricarui web site pe care il vizitati.

Link-uri catre alte web site-uri

Site-ul nostru poate include link-uri catre alte web site-uri a caror politica de confidentialitate difera de cea a R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management). Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei lor de confidentialitate. Declaratia de confidentialitate a R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va incurajam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a oricarui web site pe care il vizitati.

Politica de Securitate

ROMANIAN ADVENTURES  utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management) se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management).

Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita.

R.H.T.M (Romanian Hospitality & Tourism Management)  utilizeaza tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigura proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit, o securitate marita.

Acorduri

Prin bifarea obtiunii “Sunt de acord” va exprimati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie procesate de catre S.C. ROMANIAN ADVENTURES S.R.L. si dupa caz de catre persoana imputernicita.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.